broccoli och rucolasoppa
kan göras av ärtor, basilika, zuccini, morötter o ingefära.
1 msk olivolja
1 vitlöksklyfta tunnt skivad
1/2 gullök grovt hackad
1 delat broccolihuvud, 350g
5 dl vatten
1/2 tsk grovt salt
färskmalen svartpeppar
2 dl rucola/vattenkrasse
2 citronskivor
satuera loken i upphettad olivolja
stek broccolin i 4 min
tillsätt vattnet, salt, peppar. koka upp
sänk värmen, lägg på lock
koka i 8 min
häll i i mixer m rucolan
servera m citronskiva.
1 msk olivolja
1 vitlöksklyfta tunnt skivad
1/2 gullök grovt hackad
1 delat broccolihuvud, 350g
5 dl vatten
1/2 tsk grovt salt
färskmalen svartpeppar
2 dl rucola/vattenkrasse
2 citronskivor
satuera loken i upphettad olivolja
stek broccolin i 4 min
tillsätt vattnet, salt, peppar. koka upp
sänk värmen, lägg på lock
koka i 8 min
häll i i mixer m rucolan
servera m citronskiva.
Kommentarer
Trackback