en bok

vad vill jag skriva? om den djupaste svarta ångesten.
när man är så sårad att man inte tror på något och när det man trodde på inte heller visade sig vara något att lita på.
 meningslöshet. inspiration: predikaren.
 
d e min bok den e meningslös för livet är så. rakt upp och ner. min historia. i nån annan.
 
diana: hatar sitt namn. för tjejigt. när hennes pappa säger at hon e fin blir hon glad ändå. hon vill hoppa men är djupt manipulerad om att världen är farlig. invaggats i mamma o pappas tro på familjen som den enda sanna. men vad e blod? ingenting ju. slump. s om hon ej va blod skulle hon ej va älskad? hon försöker hoppas. ger inte upp. patetiskt. låter alla behandla henne hursomhelst. hon vet ju att alla e skit ändå. men hennes föräldrar bara låtsas det finns ingen kärlek det finns bara spelad lycka. de vågar inte bråka. de låtsas att de är glada
 
lasarus. tvärtom. manipuleras. hon försöker skapa den eviga familjen med honom. men det går ju inte.
 
gustav får henne o fatta att hon ej vill ha ansvar
 
storyline. hon har en dröm. om familjen. eviga kärleken. kloner av sig själv. trygghet. hittar den ingenstans. letar. letar o slutar inte leta.
 
Det här är historien om Diana. Hon har en dröm om den eviga kärleken. Hon letar och letar och slutar inte leta. Hittar hon den? Det är inte det boken handlar om och vet du med dig att du inte kommer förstå det så är detta nog inte en bok för dig, men ditt liv kommer bli gulligt. Hejdå! Och ni som är kvar. Ni är mina tvillingsjälar.
 
Hennes vänstra bröst visade livet. Men pulsen var för hög.och andningen för tung. Hela kroppen svettades i sin värme. Det var också därför hon kunde se sitt bröst. annars var hon aldrig naken. vem kan se sig naken utan att besväras? jahap där va en människovarelse, kul! Hon hade precis frossat. Mörk choklad och hasselnötter och smör. Ekologiskt. Spelar det någon roll? Känslan av för mycket kakao i kroppen var likadan som när hon frossade fulchoklad. Men ja nu kanske hon inte skulle ha råd med så mycket mer mat. Fast jo. Tyvärr.
 
Hon bodde i sin nya lägenhet. Det var meningen att hon då skulle börja sitt nya liv. Sitt nya hälsosamma liv. Haha.
 
- Hej,
Hennes expojkvän stod i dörröppningen. Så konstigt att se honom där. Det var ju inte rirktigt något hon tänkt sig när hon föreställt sig ett nytt hälsosamt liv.
- Hej, svarade hon och lät den tryckta stämningen fylla hela den minemala hallen.
På något sätt tog han sig in i lägenheten. Hon satte sig på sängen. Han satte sig i soffan. Det kändes nästan som att de spelade teater. "Det obekväma ex-paret som inte riktigt vet hur de ska bete sig" Hon tyckte det var komiskt. Overkligt och oviktigt. Det stämde inte helt enkelt. Det var bara en lek. Egentligen visste de ju allt om varandra. Hon visste precis vem han var. Hon kunde fånga hans personlighet i tankarna; "Precis såååå är Lasarus. Sådär vanlig. Han tycker säkert att det är obekvämt för att vi inte sets på flera månader men det är det inte. För honom är denna leken verklig. Han tänker inte han bara lever och har alla samhällets normer inom sig"
- Hur mår du? Frågade han.
- Haha. Sååå bra! Hur mår du själv?
- Bra.
 
De började kolla på en film. Under hela deras fyraåriga relation hade de börjat kolla på många filmer. Flera tiotal säkert. Men förutom tre biofilmer hade de bara lyckats se klart två hela filmer hemma. Utan paus. Utan hångel och att filmen blev meningslös och livet levdes. Nu några minuter in i filmen salo som Diana egentligen gärna ville se, men inte själv, kom den välbekanta känslan tillbaka. Och tankarna var bara vid dom själva. Och tomma blickar riktades mot filmen. Hon tog sin hand mjukt på hans kind och vände den mot sig. Hon började kyssa honom och han besvarade direkt. Laptopen stängdes och slängdes.
 
Könsnormer. Den snedvridna porr- och filmindustrin. Han kom två gånger. Hon noll. Såklart. Hur kunde hon låta det bli så? Han var borta nu. Hade väl fått sitt. Hon orkade ändå inte se honom mer.
 
Dagarna gick. Efter nån vecka blev hon rastlös. Hon frågade snällt om han kunde formatera om hennes dator. Hon visste att män gillar och känna sig behövda. Och hon behövde få sin dator formaterad. Och hon ville utnyttja honom som han utnyttjat henne.
"Självklart" blev svaret. Hon log.
En vecka senare hade han inte hört av sig.
"Du kan fixa det imorn pusshej!"
Några dagar till och han hörde fortfarande inte av sig.
"Du kan ju skriva någonting i alla fall blir snart orolig...."
"Känns som jag förstör dig. Vi borde nog inte ses på ett tag. Tills d kallnat helt. Då kanske vi kan va vänner på riktigt."
Hela hennes mage blev till is. Mörk tung regnblöt asfalt.När åt hon det? Tomhet och oändlig tomhet.
"ok. ska försöka".
Helt plötsligt hade hon ingen kontroll längre. Han hade full kontroll. Känslan var ofattbar. Han hade alltid varit svag för henne. Aldrig kunnat säga nej.

Hon försökte leva sitt liv. Äta rätt, typ. Ha kul med vänner, typ. Träffa hundra män, typ. Men ingen var han.
 
Hon träffade en man.Förti år. Psykolog. Gustav. Lät ju... stabilt.
"Du är en sån komple person, jag får inget grepp om dig"
Det var nog något av det vackraste hon hört någon säga. Hon var unik. De drack vin på ett tomt café i vasastan. Sen drog han med henne till sin arbetsplats. Kändes en aning skumt. Ville han visa upp henne? Se drack lite till. Han hade blandat till lite craze som han delade med sig. Lila. Sött. Nästan violsmak. Kanske för att hon ville. Speedad följde hon bara med. De gick vidare till the dubliner. Så inte hennes cup of tea. Alla var förti år. De träffade upp hans kompis med flickvän. Efter några öl hon inte deltog i drog flickvnnen in henne på toaletten.
"Alltså. Jag måste berätta en sak om Gustav."
"Vadå?" Det kändes som hon var med i en film.
"Han är notoriskt otrogen."
"Näe!?"
"jo. trodde bara du skulle veta"
Långsamt gick hon tillbaka till båset. Efter obligatoriska minutrar och ett... hjärtskärande avsked flydde hon därifrån. Det kunde inte vara hennes man.
 
 

ser hur det rör sig

mitt vänstra bröst lever. alldeles för snabbt. min puls är för hög.min andning för tung. hela kroppen är så varm. det är ju därför jag kan se mitt bröst. annars är jag aldrig naken. vem kan se sig naken utan att beröras? jahap där va en människovarelse! det går inte vi är så manipulerde. jag måste skriva på riktigt snart jag vet inte hur jag måste bara skriva.

my bodyyyy

min kropp e så hiiiiiiiiiiiiiiiiiimla fin nu. sommarfin. men såhär gör ja för o optimera just nu:

ca kl 7-8 frukost; 2ägg stekta i lite kokosolja, 200kcal
ca 10 mellis: 1ägg i kokosolja lr lite ost 100kcal
ca 12 stekt lax i kokosolja lr stekt fläskfärs i sig själv
ca 18 stekt lax i kokosolja lr stekt fläskfärs i sig själv

tränar helst innan nått mål vilket som helst. ibland efter 18 men då skiter ja i att äta efter. har endå tillräckligt me protein i systemet.meen detta e ju inte så mkt mat?
nej eftersom detta är min "grund". den är strikt för att ja ska kunna va ostrikt när d gäller:

fredag om ja drar ut: 2-4 glas vin. kanske nån middag m kött sallad o sås typ.
lördag: typ 2000kcal av fett protein o grönisar om ja vill eller d serveras

o om ja bjuds på middag lr liknande så behöver ja inte va tråkig. händer kanske högst 2 ggr i veckan.

japp!

Utkast: May. 22, 2013

sommaren 2013 - jobb, bön, vänner, män, familj.
hösten 2013 - skola, dans, j
våren 2014 - LA
sommaren 2014 jobba LA
ht 2014 - fosterbarn swe
2015 - fosterbarn o pojkvän
2016 - enhetschef
2017 - gift
2018 - det gud vill

söndagstexten

Min kropp är stark. Hårda muskler som täcks med mjukt fett. Runt höfterna och rumpan mest. såhär som de säger är hälsosamt. jag lyser också. strålar faktiskt. jag vet det. och jag skrattar spontant, högt och härligt. jag ser mig själv utifrån. det gör inte ni. nu är det kväll. slut. det är söndag. slutet. så slutgiltigt men jag är ju född i fiskarnas tecken och borde älska den sista delen av delarna mest av allt. känna mig stolt kanske över det jag gjort. är det så de som älskar avslut känner? jag lever bara på hoppet. en längtan om att jag får uppleva imorgon. försöka igen. jag får en ny chans. men en sak har jag lärt mig denna veckan. det är inte mitt ansvar att uppfylla de förväntningar som människor har på mig. Om de vill bli besvikna så är det deras sorg och om de vill styra mig så kommer deras vilja inte bli verklighet. bara om man lovat något förändras situationen. jag lovar inte så mycket nuförtiden.

imorgon

javet exakt hur imorgon kmr bli. ja kmr äta 250g fisk, 10g kokosolja o 2 mörka chokladbitar. så himla patetiskt. kmr se upp i taket o dö. så himla patetiskt. men så e ja redan död. äcklas. äcklas av mig. men ja försvinner. d enda som e perfekt i mig e min kropp. men d gör att ja kan lura alla. ja ler o dom bländas av min glans. ja skrattar o dom önskar dom va mig. men dom vet inte att i mitt huvud e d regn. inte ett uppfriskande vårregn utan ett grått regn utan hopp. d e brun lera, d e oändlig natt, n e tjock dimma o ingen dis, d e bottenlös brunn o d e uppe i en milslång trädtopp utan rötter. o d blåser. noll hopp noll kärlek ingenting d finns ingenting d e död. vet du vad som händer när man e död? ingenting mer. aldrig någonting. inte ens en tanke om ingenting. du kommer aldrig ens fata d. du kmr aldrig ens kunna fatta hur äckligt du har d som inte finns för du kommer aldrig kunna tänka den tanken. aldrig mer kommer du ha en tanke. d kommer va som alla d miljarner år du inte funnits. har du tänkt på hur d va då? du fanns inte. du är en äcklig obetydlig liten prick förstår du? du va inte värd att finnas. Gud har funnits för alltid o d e inte förrän nu du får va me. d enda du får va me på e att fatta vilken skit du e. o så få ångest för att du inte lyckas hålla dig till de regler han vill du ska följa när du väl lever. d e inte ditt liv. du har inget liv. du finns för o leva o fatta att du har ingenting. han kan döda dig närsomhelst. d finns ingenting du kan göra. du har ingen kontroll. du har ingen makt. all din inbillade makt e tillfällig o betydelselös. hur kan du ha lurat dig själv att tro ngt annat så länge? vf pluggar du ens? sluta?! d e för inget. d e FÖR INGET:

kniven i hjärtat

de en FET kvin i mitt hjärta. en box i min mage. d e bomull i hela munnen o ja tuggar o tuggar men inget går ner. jag dör nu. livet rinner ut. d rinner o rinner o d tar aldrig slut. varför. varförvarför. jag vet att jag gjorde rätt. så varför gör det så overkligt ont fortfarande. varför. försöker va så himla snäll. han va delusional o d e ja som får betala. han vaen zombie o d e ja som tar smällen. önskar ja knde ge blod så att någon kunde sticka en nål i mig suga själen ur mig va ska ja göra d går inte mer jag drunknar jag har ingen mark jag har inte ens en hylla att lägga min hatt på jag har inte ens en hatt.

Om

Min profilbild

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort