gar sonder

Ok Jag ar ett forfallet hus just nu. Nagra hemlosa kan bo I mig och det ar jag stolt over Men jag onskar sa mycket att jag kunde ge med mer varme. Jag onskar att de fick vakna upp till doften av nygraddade kanrlbullar. Att de kunde spela pa ett stamt piano I vardagsrummet. Att de fick bada bubbelpiol I badrummet. Men hur jag an forsoker dromma till mig allt det goda, Sa ar jag anda helt trasig. Det ar konstant korsdrag har I mitt kalla kvarter.

nu är jag där igen

Kommer jag någonsin glömma första kärleken? Jag har kommit över killen, men kärleken... Känslorna... De ligger så djupt och är så bitterljuva. En aviciilåt kan komma upp och jag kan knappt hantera känslorna för att han sjunger: I think of her now and then.

step it up, soldier

Fran o med nu blir det ett forsok pa tva inlagg I veckan. Och dessutom renskrivna. Dee ni! (Utom detta hehe) Ligger I sangen o kanner hur fettet smalter av mig. Jag har is pa knat men ar anda sjukt varm. Och det ar pga yogan! Yoga+fwttrik kost=galen fettforbranning. E sa glad att jag inte ar radd for mat langre. Mat ar min van. Skitmat e dock en lurig gammal slakting som nar som helt drar ner dig I smutsen.. Testade ett nytt serum idag. Kanns som en geleprimer. Som sagg. Puss

nar jag flyttar dit, koper det, ater det, tranar sa, kan det har...

Jag alskar att satta upp nya mal. Nar jag var elva ar fragade jag min mamma: - Mamma, nar vi flyttar in i det nya huset, kan inte vi ha en chokladkaka hemma varje dag da? - Vi far val se, svarade hon och log hemlighetsfullt. (Jag trodde ju sjalvklart att det skulle BLI sa da men nu fattar jag att hon bara inte ville saga nej. Jobbig varld.) Nu for tiden ar det andra saker jag langtar efter nar jag gor det och det och det. nar jag skaffar ett jobb, da ska jag bjuda hem massa folk pa middag varje vecka. det ar ungefar min storsta drom. plus att jag vill betala tillbaka 5tusen till mami o papi som de gett till mig, samt att jag vill ata endast ekologiskt. men ibland minns jag att jag ju redan lever i min drom. I en drom som jag haft i fleraflera ar. Att fa finnas for andra manniskor. Pa heltid. Volontart. Och det gor jag. Saknar o lasa bibeln och be. Men ibland kan jag bara blunda, saga tack och fatta att just nu, just nu ar det ett guldliv, ett dromliv jag lever. min tonarsdrom.

dagens bibliotekssagning

-Fitta............ Kvinna, droppande, vat.............. 20 Oz blod
 
 
 
 
 
 
 
OK??
Han maste ha torretts?
 

kanns som ja kmr do

Hur kan en misshandla sig sjalv sa mktbdom ja nyss gjorde? Aldrig mer sager ja bara!! Aldrig kanns som ja kmr do nar som helst. Vill spy spricka krakas skara upp min mage. Aj aj aj aj aj. Aj igen. De gor sa ont d kanns sa ackligt I hela min kropp. Aj. Aldrig igen. Jag lovar mig sjalv

if u only knew

Jag har aldrig nagonsin haft magrutor. (Jo, ok nar jag var elva ar och just gjort 100 situps)
Sa jag tankte karva fram dem denna magad.
AbsMadeInApril liksom.
Ar det mojligt?
Why not.
(Och om det inte ar mojligt sa har jag stravat mot ett fett bra mal och blivit lite grymmare pa vagen, sa vida inte metoden e katastrof och slutresultatet blir samre an hur jag borjade hm.)
metod: fett loser fett. Fett+protein+minimalt me kolisar. kalorier:1500 per dag. Dock mer om jag tranat.
Jo men det later val inte sa farligt? Anledningen till att jag MASTE minimera kolhydrater ar inte for att jag ar RADD for dem, som I mitt tidigare liv, utan for att maten som ar tillganglig for mig endast har friterat mjol eller frukt att erbjuda nar det kommer till kolhydrater. Vill jag lyxa till det med langsamma kolisar maste jag kopa det sjalv o det ar DYRT for en ekonomisk underklassvolontar som mej.
 
FRED, RATTVISA och KARLEK!

visste du att

Hoppet ar det sista som lamnar manniskan. Utan det ar vi bara cellklumpar som ar for sjalviskt ynkliga for att ens vaga se sig som manniskor.

skriv lilla flicka skriv

tips: skriv alltid nagot I stil med att "livet gar bra", offentligt ALDRIG
 
kanns som jag fatt betala for det I 2 veckor nu aja.
 
HOGMOD GAR FORE FALL!
 
Sa sant.
 
Har inte lart mig de an pga for tva veckor sen var forsta gangen jag nagonsin matt bra I livet MENMEN nu glommer vi det ett slag.
 
Jag laste nyss en fjardedels poetbok pa spanska. ville grata lite.
 
Varfor ar jag sa emotionell och svag just nu?
For att j skrev att han alskar mig?
For att jag skrev det tillbaka?
For att jag dromde om honom inatt?
For att jag bara AR svag liksom?
 
Jag ar det. Men jag har Guds kraft I mig som gor mig stark.
Jag har varit har I 2 manader nu. 4 kvar.
Det kanns himla slitsamt.
Jag slipas, och det ar inte vackert.
Tur da att jag kommit over min lilla crush hehe.
Fast idag har jag OGONSKUGGA pa mig (!!!!!)
Forsta gangen sen jag var har.
Sjalvklart kommer jag ju inte se honom idag. Eh, vanta hade jag inte kommit over honom nyss?
 
 
AMAJGAAAD

hejda lilla rasse

mycket ska man hora och mycket ska man tala I detta liv innan man antligen far lamna det (skoja, vill aldrig do)
Eh, det ar val ingen ide att aterberatta ska bara ge kalla fakta. Detta var alltsa replikerna.
 
- Well, not all pentecostal churches are the same. In some churches they push people down on the floor, in black pentecostal churches that is what they do, some of them. Not to be racist, but* I've never been pushen down to the floor by a white person.
-... Maybe the black people heard what a racist you are and so they just really felt like throwing you on the floor? I, too actually feel like you need to bite some dust.
 
 
* ATT HON FAKTISKT SA DET?
 
Tyvarr sa svarade jag ju inte henne som jag gjorde ovan. Nej, det gjorde jag inte. Bara I mitt huvud. Istallet bara satt jag dar, tyst. Medan samtalet fortsatte. Och hon tycktes inte vaga mota min blick mer, kanske ville hon inte det. Hon var bara vand mot den tredje personen I triaden som satt dar. Den andre vita personen. Jag sjalv satt bara tyst. Den bruna tystnaden. Det var hennes fodelsedag. Man kan ju inte kalla folk for resister pa deras fodelsedag. Dessutom hade ju den andre vita personen hort pa nar jag kallat en annan av hennes vanner for rasist. Den gangen var det hon som suttit tyst. Det ar den vita tystnaden.

Om

Min profilbild

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort