hej

halgus valgus. kliande hårbotten. antagligen eftersom jag badade i en sjö för några veckor sen. äckliga sjöar. men d va maagiskt oligga där på rygg. jag andas ut och drar handflatorna mot min höft i var sin halvcirkel. sen andas jag in och låter handryggarna mötas övanför mitt huvud där jag flyter i vattnet. långsamt. jag känner evigheten när jag gör så.

hej

varje dag utan dig är en dag närmare döden utan dig

2010 augustinatt på en cykel

det som gör ont nun är att minnas den där magiska kvällen. jag var lycklig då. så ung och glad och levande och nu är jag bara nostalgisk och vill inte släppa minnena men är för empatilös för att kunna glädjas med den jag var för tre år sen. det finns bara sorglighet

Utkast: Jul. 27, 2013

Tänk om du skulle knacka på min dörr nu. Förstår du att den hade varit så fruktansvärt öppen?
Jag hade inte ställt en enda fråga och jag hade gått med på vad som helst. Vi hade bara dragits mot varandra som ett magnetiskt pussel. Kysst varandra så självklart. Som om det inte var hundratals dagar sen sist. Jag hade kunnat glömma den ensamma tiden.
Förstår du hur lätt du kan få mig. Bara knacka. Du vet ju vart jag bor.
Men du kommer aldrig göra det. Du skulle aldrig göra vårt liv till en klassiskt romantisk film. Det är väl det som alltid gjort så ont. Det är väl det jag egentligen är beroende av.

ångest

hela ja e ångest. flera nära vänner mer vågar ja låta dem komma sådär klisternära? vänner e flyktiga ting man lovar aldrig evig kärlek. vf får ja ångest av att folk i en film dras mot ekonomisk kris för att de är så creless? lättjefulla o fulla på vinet

myweak

kmr bli såpass tråkig. skriva. ägg. smör. promenad. träning. ångest. liiiite magi. tvätta. slut.

Om

Min profilbild

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort