imornimorn

nästsista jobbdagen

kl 8 - lyxpannkaka på 1tsk fiberhusk 1/2dl kokosmjölk 2 ägg kanel. stekt i smör o hallonfyllning
kl 11- jobba
kl 12 - nötkött, keso, svamp, quinoa
kl 15 - avokado keso o sluta jobba
kl 17 nötkött, keso, grönsak, jordärtskocka
kl 1915 shbam
kl 20 2 ägg

det enda

som jag kan göra är att skriva. trots att intet nytt finns under solen. trots att allt kommer glömmas. trots att det inte kan förändra min eviga framtid. evig ångest.

what why how

vad: ner i fettprocent
varför: känna sig smidig o bekväm o snygg
hur: träna 45min-1h /dag 6 dagar i veckan. äta ca 600kcal/dag

vem är jag

jag vet det. men det är svårt att förklara.
enord:
förståndig
lättsam
inkännande
 
jag står i ett skede där jag byter en viktig del i mitt beteende. jag har länge varit otroligt plikttrogen och lojal. både på ett bra sätt som gjort mig pålitlig och självsäker eftersom det varit något jag värderat högt hos mig själv. men också något som tyngt ner mitt hjärta otroligt mycket. en känsla av bundenhet och tvång även om jag själv haft del i att sätta upp stränga regler för  mig själv. Men nu letar jag efter något annat. en förmåga att leva fritt och kunna ge av mig själv vid färre tillfällen men alltid alltid av fri vilja och utan att vara beroende av att få någonting tillbaka. så vilket ord sammanfattar detta?
 
självrespekt

inbetween

vi är alltid mitt emellan. nästan. men vart vi än är tror vi att det är frevigt.
när jag är på botten tror jag det är för alltid. allt är ångest utom möjligen falsk lycka. så man hoppas i bästa fall på falskheten.
när jag är i toppen är jag otroligt självgod. jag är den snyggaste personen som finns, alla killar vill ha mig (såklart) men alla är ovärdiga.
När jag är mitt emellan...... vilket ju är oftast... så känns livet bara som en evig kamp. om att kunna vara fri. tänk om man kunde skita i alla mål och krav och önskvärt och bara vara nöjd där man är. utan någon önskan om mer. utan undran om hur andra ser på mig.

Om

Min profilbild

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort