modell

Hon berättade att de skulle göra en chokladprovning. De hade med sig billig choklad men frystorkade hallon i. En tillfällig smak. Men jag hade redan smakat den. - Vill du vara med? - Nej. Bortgjord. En vakt kom fram till mig: - Vad gör du här!? - Jag väntar på min kompis. - Du får inte sitta här. Gå hem till mamma eller nått. En person stod brevid mig. Den höll i ett barnvagnräcke. Det var som den hade ett uppdrag den inte vågade se.

turtleneck

den stryper mig.
jag måste ha den för han bet min nacke så hårt.
och han sög där så pass kraftigt.

När han sett vad han gjort sa han:
det där blev fel jag vill inte göra så på dig, du är så fin.
och jag lade huvudet på sne.

andra lördagen i november

Huvudet dunkar för jag dricker bara kaffe på vardagar.
Under veckorna är kaffet en flykt från jobb 2-3 gånger per dag helst 15 min åt gången. På helgerna blir det ett lyxbestyr jag verkligen inte har tid mer. Det enda jag har tid med är att istället hälla upp rödvin i ett dricksglas och låtsas att det är ett bra midmorgonsmål.

Rödvin är gott i exakt 7 klunkar. Den åttonde gången jag för glaset till munnen så snörper halsen ihop sig.
Jag dricker ändå
Jag tycker om en kille så han får äran att vara med mig under mitt helgliv. Men han äcklas när vi ligger eftersom mensblod droppar ur mig.
Han ville ta mig bakifrån, så jag försökte säga till honom;
okej men då får du inte dra ur.
Jag kunde inte säga det.
Han drog ur när vi skulle byta ställning från vanlig till liggande doggy. Helt onödigt. Men då förstod han i alla fall.
Men när han tröttnat på den nya ställningen drog han ut igen. Mer blod droppade ner på handduken. Mer blod som en tatuering vid mina innerlår.
- Det där är inte sexigt! Utbrast han.
-...
Han sprang till badrummet för att hämta papper till mig.
Äcklat torkade han upp lite.
- Kan du fortsätta själv lite? sa han och lämnade mig där.
Han gick till badrummet och torkade väl bort mitt äckliga blod.

summerar mitt år

Redan? Jo jag har ganska bra kläm på hur resten av året blir. Det blev inte _alls_ som jag trodde. - Ekonomi. Jag har sparat ytterligare 50.000. Värd 100.000 oh yeaah. WELL. detta har jag absolut inte gjort. Jag kommer vara värd ca 75.000. Sparade ca 50% av det jag tänkt. Och det är för att jag valde att gå ner i tjänst. Jag valde också att spendera mycket på utekvällar, vänner, mat och sprit. Och jag har haft jäkligt kul. Jag har också spenderat en hel del på hudvärd, naglar och ögonfransar. Jag tänker inte sluta vara generös med mina pengar. Det är livet. Däremot kommer jag ändå försöka spara 50.000 till närsta år. Och då alltså vara värd 125.000. oh yea. igen. Men. Det är baserat på att jag jobbar hela året. Det vet jag inte om jag gör! Jag vill göra en längre resa till santo. en månad. jag behöver landa känna skriva möta mig själv och möta min grund igen. möta Gud. - Personlig utveckling. Jag är lycklig. Jag skriver. Jag är på bättringsvägen. Jag har fått en remiss skickad till psykiatrin. wow. vem såg det komma? Inte jag i alla fall. Men nästa år kommer jag veta om jag har något syndrom eller någon diagnos. Och jag kommer kunna utvärdera hur olika substanser kan hjälpa mig, eller inte. - Kropp & hälsa. Jag har gått ner 5 kg fett. Jag tränar 4-5 ggr i veckan. Är snygg. Springer ute. Jo, snygg är jag allt. Jag har hittills gått ner 4 kilo och det känns bra. Jag tänkte gå ner sista kilot nu. Jag är nöjd vid 64. Jag tror att mitt nästa mål är att stanna i vikt ett helt år. Samtidigt som jag äter bra. Jag vill alltså minska på transfetter och glukossirap. Äta det max ett mål i veckan i slutet av året. - Vänner & familj. Jag har fem nära vänner. Jag har en bra relation me jesi. jag har åkt på resa me syskonen. Jag har ingen nära vän. Min bästa vän just nu är amanda. Men ingen vän känns stabil. Jag tror jag vill fokusera att dra mig mot inspirerande personer nästa år. Jag åkte till Amsterdam med syskonen och det var typ årets höjdpunkt. Nästa år blir det kanske lissabon eller warsava? Relationen till jesi är bra men inte nära. Den är okej och kommer bli bättre hon är i en svår ålder men fortsätter försöka. - Hem & bostad. Jag har ett inbjudande hem. Jag bjuder hem då och då o e sjukt generös. NAILED it. till nästa år: 1. persienner 2. diskmaskin 3. nya köksluckor 4. Bättre mattor 5. Fungerande sykit o maskin 6. mat -karriär. Jag är sveriges bästa familjehemskonsulent och har 32.000/mån Jag har 31.500 typ sveriges bästa. nästa år vill ja va sveriges bästa socsek. och ha 33.000 har begärt 35.000 med en gnutta skam i kroppen. får se.

Om

Min profilbild

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort